Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: a Real Madrid sztár-középpályását szemelte ki Tuchel

A legújabb angliai értesülés szerint hiába rendelkezik a világ egyik legértékesebb középpályás készletével, tovább akarja bővíteni lehetőségeit Thomas Tuchel. A német edző szeretne megszerezni a Real Madridtól Casemirot.

(Photo by Denis Doyle/Getty Images)

Thomas Tuchel felé hatalmas a bizalom a Stamford Bridge-en. A német menedzser tavasszal Bajnokok Ligája-győzelemre vezette a Chelsea-t, most pedig harcban van a Premier League bajnoki címéért. Nem meglepő hát, ha a korábbi párizsi edző szabadon nézelődhet a játékos-piacon.

A Sun szerint Tuchel mindenképpen ajánlatot szeretne küldeni a Real Madrid sztárjának, Casemironak. A 30. születésnapja előtt álló brazil játékos a világ egyik legjobb védekező középpályása, a spanyol együttes legértékesebb focistái közé tartozik.

Ha a Chelsea-nél valóban komolyan gondolkoznak a négyszeres Bajnokok Ligája-győztes szűrő megszerzésén, akkor mélyen a zsebükbe kellhet nyúlni majdan. Casemiro mindamellett, hogy fontos tagja a „Királyiaknak”, éppen egy szerződéshosszabbításon van túl az idei évet illetően. A hatvanszoros válogatott futballista 2025-ig kötelezte el magát, és még a Transfermarkt is 70 millió euróra taksálja a piaciárát.

Casemiro 2013-ban érkezett a Real Madridhoz, nevelő egyesülete pedig a Sao Paulo volt.