Orvosira érkezik az Atalanta új igazolása – sajtóhír

Biztos forrásból származó információk szerint az Atalanta csapata rövidesen bejelentheti új szélsője leigazolását…

Fabrizio Romano legfrissebb beszámolói értelmében az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Atalanta csapata mindenben megegyezett a rivális Sassuolo kiválósága, Jérémie Boga megszerzését illetően, és a bergamóiak már a mai napon orvosira várják az új igazolást, akiért a hírek szerint 22 millió eurót és további bónuszokat fizetnek.

Boga annak idején a Chelsea akadémiáján nevelkedett, ám az első csapatban nem tudott lehetőséget követelni magának, így 2018-ban Neroverdihez távozott, ahol mostanáig három és fél idényt töltött el. Az igazi áttörést a második, 2019-2020-as szezon hozta meg, amikor az elhúzódó idény alatt végig kiegyensúlyozottan teljesített, és 34 bajnoki alatt 11 találatával és kiváló játékával a Serie A egyik nagy felfedezettje lett.

Már tavaly nyáron is fokozódott iránta az érdeklődés angol és olasz klubok részéről, azonban maradt klubjánál, ám az elmúlt szezonban többször is sérülés hátráltattak, így csak négy gólig jutott a maga 27 fellépése alkalmával. Idén ugyancsak sérülésekkel bajlódik, mindössze 12 bajnokin jutott szóhoz.