Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ferencváros: “Elfelejtjük azt a szót, hogy probléma…”

Ahogyan arról beszámoltunk, a magyar bajnoki címvédő Ferencváros együttese decemberben kijelölte újdonsült edzőjét, aki a keddi napon tartotta meg első edzését…

 

A magyar bajnok Ferencváros élére újonnan kinevezett tréner, Sztanyiszlav Csercseszov a keddi napon megtartotta első tréningjét új csapatának, melyet megelőzően a következő szavakkal köszöntötte játékosait:

“A három pontot és a bajnokságot akarom, semmi többet! Elfelejtjük azt a szót, hogy probléma. Nem szeretem ezt a szót, nem használom, és sohasem fogom azt mondani egy játékosnak, hogy legyen szíves. És egy játékos se mondja azt nekem, hogy “mester, legyen szíves.” Profik vagyunk, azt kell csinálnunk, ami a dolgunk. Ha biztosak vagyunk benne, hogy mindig tesszük a dolgunkat, sikeresek leszünk.”

Az 58 esztendős orosz tréner a 2018-as hazai rendezésű világbajnokságon a negyeddöntőig vezette az orosz válogatottat, azonban az idei Európa-bajnokságot követően nem folytatta a munkát a nemzeti válogatott élén. Csercseszov korábban többek közt a Dinamo Moszkva és a Legia Varsó csapatait irányította.