Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mbappé hosszabbíthat a PSG-vel – sajtóhír

Ahogyan arról beszámolunk, a francia sajtó teljesen biztosra veszi, hogy a következő szezontól Zinédine Zidane lesz a Paris Saint-Germain új vezetőedzője, ebben az esetben pedig a lejáró szerződésű klasszist is könnyen maradásra bírhatják…

(Photo by John Berry/Getty Images)

A Le Parisien információi szerint annak ellenére, hogy korábban teljesen elképzelhetetlennek tűnt, jó esély mutatkozhat rá, hogy Kylian Mbappé meg fogja hosszabbítani a nyáron lejáró szerződését a Paris Saint-Germain csapatával, és akár további évekre marad a francia fővárosi klub alkalmazásában.

Mivel a 22 éves francia támadó gyermekkori kedvenc csapatának vallja a Real Madridot, a világsajtó már évek óta összeboronálta őket egymással. Nyílt titok azonban, hogy a Real valóban szívesen látná a játékost, és nem lehet kétséges az sem, hogy Mbappé ugyancsak nyitott lenne arra, hogy egyszer a madridi klubban szerepeljen. Könnyen lehet, hogy ez már nyáron bekövetkezhet, mivel a játékos továbbra sem hajlandó megújítani lejáró szerződését a francia fővárosi egyesülettel, januártól pedig lejáró szerződése révén bármelyik klubbal szabadon folytathat tárgyalásokat, azonban Zidane esetleges párizsi szerepvállalása új helyzetet idézhet elő.

Mbappé az elmúlt négy év alatt minden sorozatot figyelembe véve 152 mérkőzés alatt 129 gólt szerzett a PSG színeiben. A legutóbbi idénybeli 47 pályára lépése során 42 alkalommal volt eredményes, ebből a bajnokságban 27-et, a BL-ben pedig nyolcat vállalt. Az aktuális kiírásban kilenc gólt szerzett a Ligue 1-ben és további négyet a BL-ben.