Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hazatérhet a magyar válogatott játékosa – sajtóhír

Magyar beszámolók szerint a magyar bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő Budapest Honvéd csapata a kedden bejelentette két igazolás mellett hamarosan újabb nagy fogást jelenthet be…

Nemzeti Sport információi szerint a Partizan Beograd csapatánál egyre inkább mellőzött Holender Filip visszatérhet korábbi klubjához, a Budapest Honvéd együtteséhez.

A 27 esztendős támadó a tavalyi szezonban még a belgrádi egyesület alapembere volt, nyolc gólt szerzett a bajnokságban, az aktuális kiírásban viszont jobbára csak epizódszerepe jut számára, és az első 21 forduló alatt mindössze három találat fűződött a nevéhez 14 pályára lépés alkalmával. Holendert még 2024-ig köti szerződés a Partizanhoz, akik azonban megfelelő ajánlat esetén hajlandók elengedni kiegészítő emberüket.

A 16-szoros magyar válogatott támadó korábban a svájci Lugano és a Budapest Honvéd játékosa volt, Holender 2013 és 2019 között futballozott a kispestiek első csapatában: 2017-ben bajnokságot, 2019-ben gólkirályi címet nyert színeikben.