Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Döntöttek Sevcsenko jövőjéről – HIVATALOS

A korábbi híreszteléseknek megfelelően az olasz bajnokságban (Serie A) gyengélkedő Genoa csapata a szombati napon menesztette közismert vezetőedzőjét…

(Photo by Getty Images)

Az olasz bajnokságban (Serie A) a kiesés elkerüléséért harcoló Genoa csapata menesztette a további munkavégzés terhe alól vezetőedzőjét, Andrij Sevcsenkót, akit mindössze bő két hónapja nevezte ki.

A teljes szezonban egyetlen meccset nyerő Grifoni kispadján Sevcsenko tíz találkozón három döntetlent és hét vereséget regisztrált, ráadásul legutóbb egy alsóházi vetélytárs ellen kényszerültek főhajtásra. A korábbi ukrán szövetségi kapitány irányításával a csapat egyetlen győzelmét a Coppa Italiában aratta, hét közben azonban korábbi klubja, az AC Milan ellen hosszabbításban kényszerültek főhajtásra.

Az immár 15 forduló óta nyeretlen Genoa 1-9-11-es mérlegével csak az utolsó előtti helyet foglalja el a Serie A tabelláján, és öt ponttal van lemaradva az utolsó bennmaradást érő pozíciótól. A csapat a következő meccsét a hatodik helyezett Fiorentina otthonában vívja.

A nemzetközi sajtóban többek közt Dárdai Pál is felmerült már lehetséges utódként.