Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventus leigazolta Európa egyik legkeresettebb játékosát – HIVATALOS

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus csapata hivatalos oldalain keresztül jelentette be, hogy leigazoltak a Fiorentinától Dusan Vlahovicot. 

(Photo by Daniele Badolato – Juventus FC/Juventus FC via Getty Images)

Hivatalossá vált a pár napja már belengetett hír, miszerint Dusan Vlahovic bajnokságon belül vált klubot, és mostantól a Juventus játékosa. A torinói gárda semmilyen információt nem közölt a szerződés részleteiről, de egybehangzó sajtóhírek szerint a szerb csatár 75 millió euróért érkezett a Fiorentinától és egy négy éves szerződést írt alá. Fabrizio Romano szerint ráadásul nettó 7 millió eurót fog keresni évente új csapatában. A játékos ma már át is esett az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon.

Vlahovicot fél Európa le szerette volna igazolni, köztük leginkább az Arsenal, ami több ajánlatot is tett a támadóért, ám a Juventus feltételei jobban meggyőzték a Fiorentinát és a játékost is, aki a hírek szerint nem szerette volna elhagyni Olaszországot.

A szerb támadó, aki épp ma ünnepli a 22. születésnapját, 2018-ban igazolt a Fiorentinába mindössze 1,98 millió euróért a szerb Partizán csapatától. Azóta minden sorozatot figyelembe véve 108 mérkőzésen lépett pályára a firenzei klubban, amelyeken 49 gólt és 8 gólpasszt jegyzett.