Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszaküldik korábbi csapatába a Tottenham középpályását – sajtóhír

Francia sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham Hotspur középpályása, Tanguy Ndombelé visszatér Franciaországba.

(Photo by John Walton/PA Images via Getty Images)

A francia Téléfoot újságírója, Julian Maynard információi szerint a Tottenham középpályása, Tanguy Ndombelé még ma este Franciaországba repül, és visszatér kölcsönbe korábbi klubjához, az Olympique Lyonhoz. A játékos holnap át fog esni az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon, és még a piac lezárása előtt be is jelenthetik, de még a kölcsön részleteiről zajlanak a tárgyalások.

Korábban arról szóltak a hírek, hogy a Spurs már mindenben megegyezett a Valenciával Ndombelé kölcsönadásáról, ám a játékos még a PSG ajánlatára várt. Most úgy tűnik, hogy a franciaországi ajánlat összejött, ám korábbi klubjától.

Ndombelé 2019-ben nagy reményekkel érkezett a Tottenhamhez 40 millió euróért a Lyontól, de nem igazán tudott alapemberé válni a londoni csapatban. Azóta minden sorozatot figyelembe véve 91 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 10 gólt is szerzett.