Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szabics: “Fogalmam nincs, hogyan veszítettük el ezt a meccset”

Ahogyan arról beszámoltunk, a magyar bajnokság (OTP Bank Liga) szombat esti mérkőzésén a MOL Fehérvár vezetésről szenvedett 2-1-es hazai vereséget a hajrában a Debrecen ellen…

Tovább folytatódtak a MOL Fehérvár csapatának megpróbáltatásai, ugyanis az időnként jelentős fölény ellenére 2-1-es vereséget szenvedtek hazai környezetben a Debrecen ellen. A lefújást követően a fehérváriak vezetőedzője, Szabics Imre is értetlenül állt a történtek előtt:

“Fogalmam nincs, hogyan veszítettük el ezt a meccset. A Debrecent ki kellett volna „végeznünk” az első félidőben, annyi helyzetünk volt, de ez nem vigasztal minket, hiszen nem sikerült. Szomorú vagyok. Hogy mi a baj forrása? Csatár voltam, így ha valamiért nem ment a góllövés, két eszközhöz lehetett nyúlni: vagy állandóan gyakorolni kellett, vagy semmiképpen sem erősíteni azt az érzést a támadóban, hogy nincs jó formában. A kettő között lehet az igazság, meg kell találni az egyensúlyt.”

Ugyanakkor a tréner tudomásul vette a szurkolók kritikáját: “aki erre a szakmára adja a fejét, annak tisztában kell lennie azzal, hogy a drukkerek így fogalmazzák meg a véleményüket, ha nincs eredmény. Hiszek magamban, tudom, mit képviselek. Átalakuláson megy át a csapat, próbáljuk ezt minél zökkenőmentesebben véghez vinni, de az biztos, hogy a munkánkat eredményekkel kell alátámasztani.”