Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megvan a magyar válogatott támadó új csapata – HIVATALOS

A januári szerződésbontású óta csapat nélküli magyar válogatott támadó a minap leigazolt új klubjához az idény hátralévő részére…

 

A lengyel bajnokságban (Ekstraklasa) a bennmaradásért küzdő Termalica Nieciecza csapatában folytatja pályafutását a legutóbb az Egyesült Arab Emirátusokban futballozó Varga Roland, aki az idény hátralévő részére szerződött a lengyel gárdához.

A 31 éves támadó tavaly júliusban az MTK Budapest csapatától igazolt a Közel-Keletre, klubja színeiben 12 pályára lépés alkalmával egyetlen gólpasszig jutott. Varga 2014-től 24 mérkőzésen kapott lehetőséget a magyar válogatottban, tagja volt a 2021-es Európa-bajnokságon résztvevő nemzeti csapat keretének, s a portugálok elleni csoportmérkőzésen csereként pályára lépett.

Varga korábban a kék-fehéreken kívül idehaza az Újpest, a Győri ETO és a Ferencváros játékosa volt, légiósként pedig Olaszországban a Brescia és a Foggia színeiben próbálta ki magát annak idején.

A Nieciecza jelenleg sereghajtó a lengyel pontvadászat, de egyel kevesebb meccset játszott riválisainál, és csak két ponttal van lemaradva az utolsó bennmaradást érő helyezéstől.