Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Jürgen Klopp védelmébe vette Alexander-Arnoldot!

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool együttesének menedzsere, Jürgen Klopp az Arsenal elleni találkozót követően megvédte védőjét, Trent Alexander-Arnoldot.

(Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Mint arról beszámoltunk, a Liverpool 2:0-s sikert ért el az Arsenal otthonában, aminek köszönhetően 1 pontra felzárkóztak az éllovas Manchester City mögé. A találkozót követően mindkét menedzser igen érdekes nyilatkozatot adott. Mikel Arteta a sűrű menetrend miatt panaszkodott, míg Jürgen Klopp Trent Alexander-Arnoldot védte meg. A győzelem ellenére ugyanis többen már sokadjára megtalálták maguknak az angol hátvédet, aki nem minden esetben tudta jól levédekezni az ő oldalán futó támadásokat, elsősorban a kiváló estét kifogó Gabriel Martinelli miatt. Jürgen Klopp erre az alábbi módon reagált a Sky Sportsnak:

Ha valaki azt mondja, hogy Trent nem tud védekezni, akkor az álljon elém és leütöm. Ezt már nem hallgatom tovább! Nem tudom még mit kéne tennie, hogy elismerjék. Nagyon jól védekezett a rendkívül tehetséges Martinellivel szemben.