Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spanyol szélsővel erősítene az Inter! – sajtóhír

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Inter együttese a legfrissebb sajtóhírek szerint szeretné leigazolni az Anderlecht játékosát, Sergio Gómezt.

(Photo by Joris Verwijst/BSR Agency/Getty Images)

Továbbra sem dőlt el Ivan Perisic sorsa az Inter gárdájánál. A horvát szélső a milánói klub egyik legjobbja ebben a szezonban, de az idény végén lejár a szerződése, aminek a meghosszabbításáról még nem született döntés. Az Inter így már elkezdett utódokat keresni, felkészülve Perisic esetleges távozására. A legfrissebb olasz sajóthírek szerint a kék-feketék meg is találták legfőbb célpontjukat Sergio Gómez személyében, aki jelenleg az Anderlecht játékosa. A spanyol futballista a védelemben és a középpályán is bevethető, így tökéletesen illene Simone Inzaghi rendszerébe. A tavaly nyáron szerződtetett Gómez ráadásul kiváló számokat produkál az Anderlechtben, hiszen 41 mérkőzést követően 6 gól és 14 gólpassz áll a neve mellett. A források alapján nem csupán az Inter figyelmét keltette fel a 21 esztendős szélső teljesítménye, ugyanis a Marseille, a Chelsea és a Manchester United is nagy érdeklődéssel figyeli Gómez fejlődését.

Sergio Gómezt 2025 nyaráig köti aktuális szerződése az Anderlechthez. Piaci értékét 9 millió euróra taksálja a mértékadó transfermarkt.