Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A nyáron megválna egyik sztárkapusától a PSG! – sajtóhír

A francia bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain együttese a nyáron kész megválni Keylor Navastól vagy Gianluigi Donnarummától.

(Photo by John Berry/Getty Images)

A két hálóőr szinte teljesen megfelezte eddig ezt a szezont szereplések tekintetében, Donnarumma ugyanis 22, Navas pedig 23 találkozón állt a gólvonalon. A hírek szerint viszont egyik kapus sincs megelégedve ezzel a helyzettel, továbbá a menedzser, Mauricio Pochettino is elmondta az Angers ellen 3:0-ra megnyert találkozót követően, hogy a következő szezont már nem szeretné ilyen megosztott felállásban letudni:

Jól együtt tudnak dolgozni a srácok, de a jövőben ezen a helyzeten változtatni kell. Nyilvánvaló, hogy mindketten szeretnének többet játszani, mint amennyi lehetőséget kaptak. Egy klub sincs ilyen nehéz helyzetben rajtunk kívül, hogy két ennyire tapasztalt és kiváló hálóőr van a keretében.

Az argentin tréner szavaiból tehát leszűrhető, hogy valamelyik kapus távozni fog, és a hírek szerint nagyobb az esély arra, hogy Navasnak kell új klub után nézelődnie. A Real Madridtól is hasonló körülmények között távozó hálóőr nemrég úgy nyilatkozott, hogy sok dolgot át kell gondolnia a szezon végén, és a helyzetnek valamilyen módon változnia kell. A források alapján egyébként Donnarumma is szívesen visszatérne a Milanhoz, más kérdés, hogy a piros-feketék tökéletesen meg vannak elégedve Mike Maignan teljesítményével, és nem keresnek új kapust.