Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: 3 mérkőzésre eltiltották a Bayern München sztárját!

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München együttese a következő három bajnokiján nem számíthat Kingsley Comanra, aki a hétvégi Stuttgart elleni bajnokin jutott a kiállítás sorsára.

(Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images)

Mint arról beszámoltunk, a Bayern München 2:2-es döntetlent játszott a legutóbbi bajnokiján a kiesés elől menekülő Stuttgarttal. A bajor sztárcsapat francia játékosánál, Kingsley Comannál a mérkőzés végén elszakadt a cérna, miután a 96. percben nem vette jó néven Konsztantinosz Mavropanosz szerelési kísérletét. A francia szélső erre egy méretes pofonnal válaszolt a görög védőnek, ezt az ütést pedig a játékvezető egy piros lappal jutalmazta. Coman esetéről a mai nap született döntés, és végül 3 mérkőzésre tiltották el a tette miatt, ami a bajnokságra és a Német Kupára is érvényes. A 25 esztendős játékos így kénytelen lesz kihagyni a Wolfsburg elleni idényzárót, valamint a következő szezon első két mérkőzését.

Coman számára ez a szezon így idő előtt véget ért. A francia futballista minden sorozatot figyelembe véve 32 találkozón lépett pályára a Bayern színeiben, amelyeken 8 gólig és 6 gólpasszig jutott.

Coman esete: