Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AS Roma: Mourinho a jövőről beszélt!

A Sky Sports-nak adott legutóbbi interjújában római jövője kapcsán tett egyértelmű kijelentést az 59 esztendős portugál tréner.

(Photo by Massimo Insabato/Archivio Massimo Insabato/Mondadori Portfolio via Getty Images)

“Ott akarunk lenni a Bajnokok Ligájában. Ez nem könnyű olyan bajnokságban, ahol, ha ránézel a klubok lehetőségeire, akkor a Milan, a Juventus és az Inter helye előre bérelt a BL-ben. A negyedik helyért versenyezhetünk. Tavaly az Atalanta ért oda, most a Napoli lesz a negyedik, miért ne jöhetnénk mi?!” – elmélkedett Mourinho.

“A szezon második felében előreléptünk. A januári átigazolási időszakban tudtunk erősíteni a kereten. Sajnos nem vagyok olyan edző, aki bárkit, bármikor megkaphat, de ettől függetlenül hiszem, hogy a következő idényben, még egyet előre lépve oda érhetünk a Bajnokok Ligájába!” – így a portugál tréner, aki ezt követően kitért saját római helyzetére is.

“Minden nyugodt körülöttem. Két év van még hátra a szerződésemből. A klub még nem keresett a hosszabbítással, de ez engem sem foglalkoztat most. Maradni akarok Rómában, és csak az AS Romára koncentrálni. Legjobb tudásunk szerint kell befejeznünk a szezont, majd 100%-ban felkészülnünk a következő idényre!” – jelentette ki José Mourinho.