Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: megerősítette távozását a Paks edzője

A magyar bajnokság (OTP Bank Liga) zárófordulójának szombati játéknapján a Paks döntetlent játszott a MOL Fehérvár ellen…

A Magyar Kupa-döntős Paks csapatának vezetőedzője, Bognár György a MOL Fehérvár elleni találkozó utáni sajtótájékoztatón őszintén beszélt a jövőjéről:

“A távozásomra van nagyobb esély. Kaptam egy ajánlatot Pakson, közben tárgyaltam az MTK-val is, nem tudnak a végtelenségig várni itt, így nagy valószínűséggel távozom. Az MTK érzelmi alapon közel áll hozzám, azt gondolom, tudok segíteni a következő egy-két évben. Pakson addig is rendben voltak a dolgok, amíg mi jöttünk, és ezután is rendben lesznek. Az elmúlt húsz évben ez mindig így volt, és szerintem a Paks miatt nem kell aggódni. Nagyon szurkolok a Paksnak, azt gondolom, a kapcsolatunk megmarad örökre.”

A 60 éves szakember annak idején játékosként 1979 és 1988 között szerepelt az MTK-nál, később a klub utánpótlásában is dolgozott, és megbízott edzője is volt az első csapatnak.

A korábbi várakozások szerint Bognár helyét Waltner Róbert veheti át a Paks kispadján, aki utoljára a Zalaegerszeg edzője volt.