Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventusnál folytatja a PSG távozója – sajtóhír

A Paris Saint-Germain csapatát hosszú ideje erősítő rutinos szélső az évad végeztével lejáró szerződése miatt elhagyni készül az együttest…

(Photo by Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images)

Nicoló Schira beszámolói értelmében a a Paris Saint-Germaintől való távozását követően szabadon igazolhatóvá váló Ángel Di María egyetlen lépésre van attól, hogy a Juventus játékosa legyen. Az argentin labdarúgó 2+1 éves szerződést készül kötni az olasz rekordbajnokkal évi 7 millió eurós fizetés mellett.

A 34 éves argentin szélső 2015 óta áll a párizsi klub alkalmazásában, azóta csaknem 300 tétmérkőzésen viselte a csapat szerelését, és hosszú ideje meghatározó játékosnak számít. Di María az aktuálisan futó idényben 30 meccsen lépett pályára a francia sztárcsapat színeiben, mely során négy találatot és nyolc előkészítést regisztrált, miközben az argentin válogatottban is állandó meghatározó embernek számít, de a PSG-vel való szerződéshosszabbítása továbbra sem szerepel napirendi ponton.

Di María korábban az öreg kontinensen a Benfica, a Real Madrid és a Manchester United labdarúgója volt, míg hazájában a Rosário Central együttesét erősítette. A 121-szeres argentin válogatott labdarúgó korábban arról beszélt, hogy egyszer szívesen visszatérne nevelőegyesületéhez, de úgy tűnik, hogy ezt még nem idén, hanem későbbre tervezi.