Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Válogatott támadóval erősödött a Ferencváros – HIVATALOS

A korábbi várakozásoknak megfelelően a magyar bajnok és friss Magyar Kupa-győztes Ferencváros csapata a vasárnap délelőtti órákban bejelentette első nyári érkezőjét…

A Ferencváros együttese megerősítette, hogy szerződést kötött a moldovai Sheriff Tiraspol tapasztalt támadójával, Adama Traoréval.

A 26 éves mali csatár ősszel a Bajnokok Ligája csoportkörében gólt szerzett az Inter és a Sahtar ellen, gólpasszt adott a Real ellen. Traoré múlt februárban szerződött a Sheriffhez, korábban a francia Metz labdarúgója volt, mostani állomáshelyén 60 mérkőzés leforgása alatt 25 gólt és 16 gólpasszt regisztrált. A 41-szeres válogatott támadót még egy évig kötötte szerződés előz csapatához, így átigazolási díj ellenében került sor a klubváltására.

Traoré hazája válogatottjának színeiben januárban szerepelt az Afrikai Nemzetek Kupáján is, ahol csapatával a legjobb 16-ig jutott. A márciusi vb-selejtezőn éppen az Aissa Laidounit is soraiban tudó Tunézia ütötte el őket a világbajnoki szereplés lehetőségétől.