Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Feyenoord nevelésű védőt igazolt a Fradi! – HIVATALOS

Alig ért véget az idény, máris hatalmas a mozgolódás a Ferencváros keretében. A (várható) távozók mellett a kilencedik kerületiek minőségi igazolások megszerzésére is törekednek. A Fradi hivatalos felületein számolt be legújabb játékosuk, a holland Mats Knoester szerződtetéséről.

Égető szüksége van a Ferencvárosnak a védelem megerősítésére, főleg, ha a klub a nemzetközi porondon is sikeres kíván lenni. Ráadásul a védekezés egyik oszlopa, Miha Blazic, illetve a kiegészítő-embernek számító Lasha Dvali is a távozás mellett döntött az idény végeztével.

A hátsósor foltozásának első lépése lett végül Mats Knoester szerződtetése. A 23 éves holland bekk ingyen érkezett a Fradihoz. A korábban huszonöt utánpótlás válogatottságig jutó játékos ingyen érkezik az Eredivisie-ből kieső Heracles-től. Szerencséjére, ugyanis az almeloi kiscsapat éppen a napokban esett ki osztályozón keresztül, az Excelsior ellenében.

Knoester egyébként kisgyermekkorától kezdve egészen 2019-ig a Feyenoordnál nevelkedett, amely éppen tegnap vívott Európa Konferencia Liga döntőt az AS Roma ellen.