Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: hihetetlen fizetést adnának az Inter sztárvédőjének!

Korábban a Manchester United tűnt befutónak az olasz bajnoki címet elveszítő Internazionale védőjének kegyeiért. Állítólag most a francia Paris Saint-Germain lehet a Milan Skriniar új kérője.

(Photo by Mattia Ozbot – Inter/Inter via Getty Images)

Milan Skriniar az Inter keretének egyik legértékesebb játékosa, a tavalyi bajnoki elsőség egyik fontos láncszeme. A szlovák válogatott védő ráadásul az utolsó évét kezdi meg az aktuális szerződésének Milánóban. Ott, ahová még 2017-ben igazolt a Sampdoriától.

A Gazzetta dello Sport szerint az Internek mindenképp játékosokat kell eladnia a szorult pénzügyi helyzete miatt, ehhez pedig fontos lépés lenne az, hogy még idén értékesítsék a jövőre esetleg ingyen távozó Skriniart. Az ötvenhétszeres válogatott focista pedig a pletyka szerint most már szívesen továbblépne egy szintet. Az olasz sportnapilap arról ír, hogy a PSG hajlandó lenne kifizetni számára 7,7 millió eurót is szezononként, egészen öt éven keresztül. Csakhogy az Inter keveselli a Skriniarért felajánlott 50 millió eurós vételárat. A rossznyelvek szerint a kék-feketék legalább 70 milliót várnak.