Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter: eldőlni látszik Sriniar jövője

Nem sikerült a címvédés az Internazionale számára a Serie A 2021/22-es idényében. A kék-feketék szoros versenyfutásban, de végül alulmaradtak a városi rivális AC Milannal szemben. Azonban a hírek szerint az ezüstérmesnél a keret egyben tartásán dolgoznak.

(Photo by Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images)

Gyakorlatilag és papíron is az egyik legerősebb kerettel rendelkezik az olasz mezőnyben az Inter. A bajnoki trónra visszatéréshez nem csak új igazolások lesznek szükségesek, hanem a jelenlegi keret megtartása is fontos tényező. Kiváltképp, ha az alapemberekről van szó. És Milan Skriniar a védelem tengelyének ura, akinek a jövőben is kulcsszerepe lehet az ellenfél támadásainak megszűrésében.

A 27 esztendős Skriniar szerződése jövő nyáron lejár Milánóban, és már évek óta arról lehet hallani, hogy különösen a Premier League-ből nagy az érdeklődés iránta. Csakhogy a szlovák válogatott bekk szereti mind a klubot, mind a várost. Állítólag ezt szeretné kihasználni az Inter, amely új megállapodást akar aláíratni a nevezettel. A Gazzetta.it írása szerint 2027. nyaráig marasztalnák Skriniart.

A 48-szoros válogatott Skriniar eddig egy-egy olasz bajnokságot, kupát és szuperkupát nyert az Interrel.