Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Végleg lemondott tehetséges védőjéről a Bayern München – HIVATALOS

Már az elmúlt két idényt sem tölthette a Bayern München keretével a fiatal középsővédő, Lars Lukas Mai. A drezdai születésű bekk most pedig véglegesen maga mögött hagyja az Allianz Arenat, lévén a svájci Luganohoz szerződött.

A 22 esztendős Mai még 2018. tavaszán mutatkozott a Bayern München felnőtt csapatában, ám annak ellenére, hogy két bajnokin is végig a pályán lehetett, soha többet nem került tűz közelbe. Az U21-es válogatottban nyolc meccsig jutó játékos 2020. nyarán a Darmstadtba, míg tavaly a Werder Bremenbe került kölcsönbe. Mai inkább ősszel játszott többet a Weser-parti együttesben, a Bundesliga 2 hajrájában inkább a padot koptatta. Kölcsönjátéka pedig nem győzte meg kellő a Werder vezetőségét a feljutás kiharcolása árnyékában.

Mai azonban most sem izzadhatott bele újra a Bayern edzőfelszerelésébe, lévén a bajorok most elköszöntek tőle. Bár jövő nyárig volt érvényes szerződése a védőnek, mégis elengedték a Luganohoz. Arról nincs hírünk, hogy Mai mennyiért váltott klubot. Az viszont biztosnak tűnik, hogy a játékos 2025-ig írt alá a svájci liga legutóbbi negyedik helyezettjéhez.