Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: az új igazgató hozhatja a következő igazolást – sajtóhír

A legfrissebb sajtóbeszámolók szerint az újonnan kinevezett Luis Campos egy korábbi játékosát hozná el a Paris Saint-Germain csapatához…

(Photo by Marcio Machado/Eurasia Sport Images/Getty Images)

Fabrizio Romano információi szerint a Paris Saint-Germain csapata meg akarja szerezni Renato Sanches játékjogát a Lille OSC-től, annak ellenére, hogy a játékos már megállapodott az AC Milannal, az érintett klubok közt nem született egyezség.

A 24 esztendős portugál középpályás a 2016-os Európa-bajnokságon való remeklése révén egy 35 millió eurós üzlet keretin belül került a Bayern München csapatához a Benficától. Azonban hiába voltak hatalmasak az elvárások az irányába, részben sérülései miatt sem tudta igazolni rátermettségét, kevés lehetőség jutott neki a bajoroknál, így egy kölcsön után 2019-ben végleg megváltak tőle. Sanches éppen Campos közbenjárásával érkezett a Lille-hez, ahol azóta három szezon leforgása alatt 91 tétmérkőzésen vállalt szerepet.

Korai berobbanása után nagy visszaesés következett be a karrierjében, melyből az utóbbi időben elkezdett kilábalni. Sanches 2016 óta 32 találkozón lépett pályára a portugál válogatottban, eddig három találatot regisztrált a nemzeti színeikben.

Az olasz sportújságíró tegnapi beszámolói értelmében a PSG Vitinha megszerzése érdekében is forró dróton van az FC Portóval.