Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern: megvan, mikor érkezik a Pool támadója – sajtóhír

A korábbi híresztelésekkel összhangban, a megbízható átigazolási forrás szerint eldőlt a Liverpool rutinos támadójának klubváltása…

Fabrizio Romano aktuális beszámolói értelmében a Bayern München csapatához a keddi napon érkezik meg a szükséges orvosi vizsgálatokra a Liverpooltól távozó rutinos támadó, Sadio Mané, akinek hivatalos bemutatására szerdán kerülhet sor a “bajoroknál”. Az olasz újságíró szerint az üzlet összeértéke bónuszokkal együtt 41 millió euró lesz.

A 30 éves szenegáli válogatott csatár 2016-os leigazolása óta 269 mérkőzésen 120 gólt szerzett a Pool szerelésében. Mané a legutóbbi idényben is alaposan kitett magáért, hiszen a bajnokságban 34 meccsen 16 találatot jegyzett, miközben minden sorozatot figyelembe véve 51 fellépés alatt 23-szor volt eredményes. Az idei góltermésénél hatékonyabb eddig csak a 2018-2019-es kiírásban volt, amikor 26 találatig jutott. Az aktuális idény utolsó meccse után azonban váratlanul távozási szándékáról tájékoztatta a Mersey-parti klub vezetőségét, amely nem gördít akadályt a távozás elé.

Mané korábban a Southampton, a Red Bull Salzburg és a Metz csapataiban futballozott.

A rutinos támadó a két évvel ezelőtti ezüstérmét követően idén Afrikai Nemzetek Kupája-győztes lett hazája nemzeti csapatával. Mané 2012 óta 90 mérkőzésen 32 gólt szállított a szenegáli válogatott tagjaként, mellyel az ország történetének legjobb gólszerzője.