Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: újabb három játékos hagyta el az ezüstérmest – HIVATALOS

Dombó Dávid távozása után újabb három meghatározó játékos hagyta el a magyar bajnokság (OTP Bank Liga) elmúlt idényében a második helyen végző Kisvárda csapatát…

 

A Kisvárda csapata hivatalos oldalán keresztül erősítette meg, hogy három sokat foglalkoztatott idegenlégiós, Claudiu Bumba, Herdi Prenga és Lazar Csirkovics egyaránt távozik az együttestől.

“Mindhárom játékosunkat szerettük volna megtartani, kaptak is tőlünk ajánlatot, a korábbinál lényegesen kedvezőbb feltételekkel, amit azonban nem fogadtak el, mi pedig ennél messzebbre nem tudtunk menni. Azon dolgozunk, hogy hamarosan megfelelő helyettesekkel tudjuk pótolni őket” – számolt be a fejleményekről Révész Attila sportigazgató.

A román támadó alapember volt Kisvárdán, hiszen 2019 óta 84 bajnokin 6354 percet töltött a pályán, 18 gólt szerzett és 17 gólpasszt adott. A két belső védő egyaránt másfél évvel ezelőtt, 2021 januárjában érkezett a csapathoz. A szerb Csirkovics 43 bajnokin jutott lehetőséghez 3947 percet a pályán töltve, két gólt szerzett és hét sárga lapot kapott. Az albán-horvát Prenga 37 bajnokin 3229 percet játszott, egy gólja mellett kilenc sárga lapot gyűjtött be, egyszer volt kiállítva.