Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Két csapat jöhet számításba Eriksennél – sajtóhír

Egy évvel az újraélesztése után ismét nagyszerű formában futballozik a dánok karmestere, aki akár új csapathoz igazolhat a nyáron…

(Photo by Craig Mercer/MB Media/Getty Images)

A Sky Sports aktuális beszámolói szerint a a legutóbb a Brentford csapatánál futballozó Christian Eriksen eddigi klubjában, vagy pedig a Manchester United csapatában folytathatja pályafutását, miután a Tottenham nem szerepel többé a reális opciók között.

Mint ismeretes, a 30 éves irányító a múlt nyári Európa-bajnokságon a Dánia-Finnország mérkőzés közben összeesett a pályán és újra kellett éleszteni. Eriksen hirtelen szívmegállása után beültetett defibrillátort kapott. Az olaszországi hatósági szabályok értelmében szívműtétje után nem volt lehetősége tovább játszania addigi klubjában, így elhagyta akkori klubját, az Inter csapatát, és tavaszra az angol első osztályú Brentford csapatához igazolt, melyben hét PL-mérkőzésen lépett pályára, és hazája válogatottjában is kiválóan teljesített.

A dán klasszis annak idején, 2010 és 2013 között az Ajax Amszterdam, míg 2013 és 2020 között a Tottenham színeiben bizonyította rátermettségét, hiszen legjobb formájában egyértelműen posztja legjobbjai közé tartozott a világon, s úgy tűnik, hogy a nagy újrakezdés után ismét kezdi meglelni ezt a formát.