Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Orvosira érkezik az Arsenal következő szerzeménye – sajtóhír

A korábbi híreszteléseknek megfelelőn az Arsenal csapatánál a keddi nap folyamán már a szerződtetése előtti szükséges orvosi vizsgálatokra várják a Manchester City támadóját…

Fabrizio Romano legfrissebb beszámolói értelmében nem változott a terv, és a Manchester City csapatától távozó Gabriel Jesus a keddi napon áteshet a szükséges orvosi vizsgálatokon az Arsenal csapatánál, miután a brazil játékos már Londonban tartózkodik.

A 25 esztendős brazil támadó a Palmeirastól történt leigazolása óta már az ötödik teljes szezonját fejezte be a Citynél. Jesus a legjobb idényében 23, ill. 21 találatig jutott a 2018-2019-es és a 2019-2020-as idény folyamán. Ezzel szemben az elmúlt szezonja gyengébben sikerült számára, hiszen minden sorozatot figyelembe véve csak 14 gólt szerzett, miközben a legutóbb befejeződött kiírásban 13 találat fűződött a nevéhez.

Az 56-szoros brazil válogatott csatár az angol klubhoz való 2017-es csatlakozása óta összességében 236 mérkőzésen 95 gólt szerzett. Jesus aktuális szerződése 2023 nyaráig köti őt a Cityhez, vagyis idén nyáron még átigazolási díj fejében hagyhatja el az Etihad Stadiumot, amit eddigi klubja ki is használ.

Az “ágyúsok” a nyári átigazolási időszakban már leigazolták a portugál középpályás Fábio Vieirát, a tehetséges brazil Marquinhost és az amerikai kapus Matt Turnert.