Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb csatár hagyta el a Boca Juniorst – HIVATALOS

Cristian Pavón távozása után a hétfői napon hivatalossá vált, hogy egy újabb egykori megbízható támadó intett búcsút Argentína legnépszerűbb csapatának, a Boca Juniors együttesének…

A mexikói bajnokságban (Liga MX) szereplő Pumas UNAM gárdája a hétfői napon megerősítette, hogy szerződése lejártával aláíratta a legutóbb súlyos vereséget szenvedő Boca Juniorstól távozó Eduardo Salviót.

A 31 éves rutinos szélső európai karrierje fénykorában az Atlético Madrid (2010-2011) és a Benfica (2011-2019) csapatait erősítette. Ezt követően került a Bocához, melyben a 2019-es érkezőse óta 70 tétmérkőzés alatt 19 gólt és hét előkészítést szorgoskodott össze, a 2020-as Libertadores-kupa-menetelés során 11 találkozón hat találat fűződött a nevéhez. Az utóbbi időben lejáró szerződése miatt egyre nagyobb bizonytalanság övezte jövőjét, és elvesztette a csapaton belüli kezdőhelyét, így egyáltalán nem számít meglepetésnek a távozása, és bizonyára nem is érte pótolhatatlan veszteség a csapatát.

Az egykori 14-szeres argentin válogatott játékos a kiszivárgott híresztelések értelmében két évre szóló megállapodást kötött a mexikói együttessel.