Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A védelembe érkezett az Inter következő igazolása – HIVATALOS

A 2019-2020-as olasz bajnok Inter csapata az előző idénybeli második helye után a következő szezonban úgy tűnik, hogy komolyan gondolhatja a trón visszaszerzését a városi rivális AC Milantól…

Az Inter együttese a szerda délelőtti órákban bejelentette, hogy kölcsönben megszerezte a tehetséges hátvéd, Raoul Bellanova játékjogát az élvonalból kiesett Cagliari csapatától.

A 22 éves jobbhátvéd klubváltása azért lehet különösen pikáns, mert egészen 2019-ig a milánói vetélytárs AC Milan akadémiájában bontogatta szárnyait. Bellanova később a szebb napokat is látott francia Girondins Bordeaux-hoz került, majd kölcsönben az Atalanta és a másodosztályú Pescara soraiban is szerepelt, mígnem tavaly nyáron a szárdok szerezték meg. A fiatal játékos 31 mérkőzésen lépett pályára az elmúlt Serie A-s idényben, melynek végén a Cagliari kiesett az első osztályból, de végleg megszerezték őt, hogy most kölcsönadhassák és később véglegesen is eladhassák őt.

Bellanova az elmúlt évek során folyamatosan állandó szereplője volt a korosztályos olasz válogatottaknak, a legidősebb korosztályban 2020 november óta 14 mérkőzést játszott az U21-es nemzeti csapatban.

A Nerazzurri az átigazolási időszak korábbi szakaszában bejelentette Romelu Lukaku visszatérését, valamint szabadúszóként szerződtették André Onanát és Henrikh Mkhitaryant.