Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Városi riválistól igazolhat új védőt a Juventus – sajtóhír

A Bayern Münchenhez távozó Matthijs de Ligt pótlása érdekében úgy tűnik, hogy a Juventus megtalálta legfőbb kiszemeltjét a védelembe…

(Photo by Jonathan Moscrop/Getty Images)

Gianluca Di Marzio információi szerint a Juventus első számú kiszemeltje a Torino brazil származású hátvédje, Gleison Bremer lehet a hátvédposzt megerősítésére.

A 25 éves hátvéd szülőhazájában az Atlético Mineiro csapatában nevelkedett, 2018 óta áll a nagymúltú olasz csapat kötelékében. Bremer a legelső szezonjában csupán öt Serie A-s bajnokin jutott szóhoz, az elmúlt három idényben viszont kirobbanthatatlan kulcsembere volt a “bikáknak”, így 98 bajnokin és összesen 110 tétmérkőzésen viselte a csapat szerelését, miközben az olasz élvonal legjobb védői közé emelkedett.

Bremer megszerzése iránt az Inter már hosszú hetek óta tárgyalásokat folytat, azonban eddig nem sikerült egyezségre jutniuk a csapatával, ráadásul az olasz sportújságíró úgy értesült, hogy a torinói városi rivális 35+5 millió eurót kínál a hátvédért, szemben a milánóiak 30 milliós ajánlatával.

A kiváló hátvéd még sosem szerepelt a brazil válogatottban, és mivel évek óta Olaszországban él, nyitott lenne arra, hogy az Azzurri színeit viselje a jövőben.