Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: Di Maria elárulta, hogyan tervez a Juve után!

A Juventus együttesével a nyáron 1 éves szerződést kötő 34 esztendős argentin klasszist az FC Barcelona elleni amerikai felkészülési találkozót megelőzően kérdeztek arról, hogy vajon szívesen jönne e egy napon az USA-ba (…)

(Photo by Daniele Badolato – Juventus FC/Juventus FC via Getty Images)

(…) Di Maria köszönte szépen, de diplomatikusan visszautasította annak a lehetőségét, hogy az észak-amerikai profi labdarúgóligába (MLS) fejezze be pályafutását.

“Az MLS remek bajnokság, izgalmas, látványos, évről-évre sokat fejlődik.  Azonban őszinte leszek, nem gondolnám, hogy az MLS-be futballoznék a jövőben, ez a lehetőség nem szerepel ugyanis a terveim között.” – idézi az ESPN a PSG, a Real Madrid a Juventus és a Benfica korábbi játékosát.

“Tudom, hogy a futballban sok minden megtörténhet, például az én koromban is hosszú-hosszú ideig futballoznak még játékosok. Ebből kifolyólag nehéz megmondanom, mi történik majd, de az biztos, hogy az MLS-re, mint lehetőségre nem gondoltam még!” – folytatta Di Maria, majd konkrétumokról is beszélt terveit illetően.

“Az utolsó éveimet annál a csapatnál szeretném tölteni, ahol minden kezdődött. Egy napon vissza akarok térni a Rosario Centralhoz!” – tette hozzá a 122-szeres argentin válogatott szélső, aki a korosztályos csapatokat végig járva 2005-ben mutatkozhatott be a Rosario felnőtt csapatában, ahonnan a 2007-es U20-as vb-t követően került a Benficához.