Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ekl-selejtező: döntetlennel búcsúzott a Puskás Akadémia!

Csütörtök este a magyar csapatok közül utoljára lépett pályára a Puskás Akadémia a Vitoria Guimaraes elleni visszavágón. 

A portugáliai találkozón elszenvedett 3:0 után talán senkinek nem voltak hiú ábrándjai azt illetően, hogy a felcsútiak megfordíthatják a párharcot (…) Ugyanakkor az odavágóhoz képest egy más szellemben, agresszívabban futballozó Puskás lépett pályára, amely így egyből nehézzé tette – a tegyük hozzá magát nyeregben is érző (joggal) – ellenfele dolgát.

A sok helyzetet nem hozó találkozón az utolsó percekben egy szöglet utáni fejessel állt legközelebb a Puskás a gólhoz, míg a portugálok ahogyan mondani szokás nem igazán akarták összetörni magukat a Pancho Arénában.

Összességében egy jobb erőkből álló csapat ellen maradt alul a Puskás Akadémia, amelynek ezzel véget is ért az európai szereplése.

Puskás Akadémia – Vitoria Guimaraes 0-0
Pancho Aréna, Vezette: J. Sundberg (dán)
Sárga lap: Komáromi (17.), Szolnoki (36.), van Nieff (72.), Urblik (78.) illetve M. Maga (28.), Fonseca Amaro (70.)
Piros lap: –

Puskás: Markek – Szolnoki (van Nieff, 45+1.), Stronati, Spandler, Nagy Zs. (Mazgrahni, 20.) – Urblik, Favorov, Corbu (Baluta, 63.) – Komáromi, Kiss T. (Kicsun, 64.) – Zahedi (Puljic, 63.). Vezetőedző: Hornyák Zsolt

Guimaraes: Varela – Ogawa (Helder Sa, 82.), Mumin, Fonseca Amaro, M. Maga – T. Silva, D. Silva (Bamba, 82.), Semedo – Lameiras (76.), A. Silva (Anderson, 64.), Jota II (Luz, 64.). Vezetőedző: Joao Aroso