Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Távozott a rajt előtt a Honvéd csapatkapitánya – HIVATALOS

A nyári átigazolási időszakban jelentősen átalakuló Budapest Honvéd csapata egy nem várt döntést jelentett be, ugyanis egy nappal a bajnoki rajt előtt kitette a keretéből a csapat kapitányát…

 

A Budapest Honvéd csütörtök este a hivatalos oldalán publikált közleményben tudatta, hogy Batik Bence kikerült a csapat keretéből.

“Szerettünk volna a belső védő poszton versenyhelyzetet és nagyobb stabilitást teremteni, ezért is érkezett klubunkhoz Lazar Cirkovic. Leültünk Bencével és őszintén elmondtuk neki, hogy nem tudjuk garantálni, hogy helye lesz a kezdőcsapatban, a hosszabb távú terveinkben pedig nem vele számolunk kezdőként. Egyelőre keressük a mindenki számára lehető legjobb megoldást de addig is ebben a helyzetben azt láttuk ideálisnak, ha nem lesz tagja a csapat keretének, megfelelő ajánlat esetén természetesen távozhat a Honvédtól” – mondta Chris Docherty, a klub sportigazgatója.

A korábban a Ferencvárosban is szereplő 28 esztendős labdarúgó 2018 óta több mint száz első osztályú magyar bajnokin viselte a piros-feketék szerelését.

A kispestiek éppen csütörtökön jelentették be Lazar Cirkovic érkezését a Kisvárdától, aki korábbi védőtársát, Herdi Prengát követte ezen az útvonalon.