Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: Timo Werner elárulta, miért nem sikerült jól a londoni időszaka!

Az RB Lepzig együtteséhez visszatérő német támadó a klubváltásának körülményeiről is beszélt az Einfach mal Luppen című Podcastban adott interjújában.

(Photo by Stuart Franklin/Getty Images)

“Számomra alapvető, hogy a futball szórakozás is legyen. Természetesen voltak jó időszakaim a Chelsea-nél, szép sikereket értem el a londoniakkal, de ezt az érzést el is veszítettem azzal, hogy nem futballozhattam rendszeresen. Emellett úgy érzem az edző (Thomas Tuchel) játékrendszere sem illett annyira hozzám… Arról már nem is beszélek, hogy a VAR rekordszámú ítéletet hozott ellenem a premier League.-ben, amelyeket nem volt egyszerű feldolgozni sem.” – kezdte gondolatmenetét Werner.

“Az előbb elmondottak mellett még az is közrejátszott a váltásban, hogy fiatal vagyok, a lehető legtöbb időt szeretném a pályán tölteni!” – fogalmazott a 26 esztendős támadó.

“Mindentől függetlenül karrierem legnagyobb sikereit értem e la Chelsea-vel. A klub mindig is kedves marad a számomra, követni fogom az eredményeit, és sok volt csapattársammal kapcsolatban maradok.” – tette még hozzá a német válogatott játékos, aki 89 meccsen 23 alkalommal volt eredményes a Chelsea-nél, emellett 21 gólpasszt osztott ki.