Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ismét az RB Leipzig támadójával erősítene a Real Sociedad! – sajtóhír

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Real Sociedad együttese a legfrissebb sajtóhírek szerint ismét Alexander Sörlothtal erősítené meg a támadósorát.

(Photo By Ivan Terron/Europa Press via Getty Images)

Mint arról korábban beszámoltunk, Alexander Isak klubrekordot jelentő összegért igazolt a Real Sociedadtól a Newcastle Unitedhez. A spanyol klubnak így egyrészt nagy pénz ütötte a markát, másrészt viszont új támadó után kell nézniük pár nappal az átigazolási piac zárása előtt. Emiatt a klub egy alternatív megoldáshoz folyamodna, és egy olyan csatárt hoznának a csapathoz, akinek nem ismeretlen a környezet. Emiatt a hírek szerint szeretnék ismét kölcsönvenni Alexander Sörlothot az RB Leipzigtől. A norvég játékos az előző szezonban összesen 44 meccsen lépett pályára a Sociedad színeiben, amelyeken 8 gólt és 1 gólpasszt jegyzett. A baszk gárda tavaly nyáron szerzett vásárlási opciót is Sörlothra, ám végül úgy döntöttek, hogy nem élnek az opciós lehetőséggel. A források alapján a kölcsönvétel elé nem gördítene akadályt a Leipzig sem, főleg annak fényében, hogy nemrég visszahozták Timo Wernert a Chelseatől.

Alexander Sörloth 2020 nyarán került a Leipzighez a Crystal Palacetól 20 millió euró ellenében. A német csapat színeiben összesen 38 meccsen lépett pályára, amelyeken 6 gólt és 3 gólpasszt ért el.