Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Brighton: meglepőt húzhatnak a menedzserkérdés megoldására! – sajtóhír

Lapértesülések szerint a Chelsea-hez távozó Graham Potter helyettesét könnyen lehet, hogy Brazíliában találja majd meg a Brighton. 

A “sirályok” ugyanis állítólag nagyon szeretnék meggyőzni a Palmeirast irányító Abel Ferreirát, hogy fogadja el az ajánlatukat.

A brazil UOL beszámolója szerint a 43 esztendős tréner esetében a személyes motiváció mellett még fontosabb lehet, hogy Ferreira szerződése 2024-ig szól a Palmeirasszal, így ki kell vásárolni őt a kontraktusából.

A tehetséges portugál tréner dolgozott hazájában a Sporting, majd a Braga együtteseinél; illetve Görögországban is, a PAOK Szalonikinél. Ferreira 2020 novembere óta a Palmeiras trénere, ahol hírnevet szerzett magának azzal, hogy kétszer nyert Libertadoras-kupát, egyszer Brazil-kupát, egy alkalommal pedig kontinensbajnoki címet (Copa Sudamericana) a Sao Paulo-i csapattal.

A sikerek kapcsán az UOL beszámolójában még egy tényezőre felhívja a figyelmet, nevezetesen hogy Ferreira nem titkolt célja a brazil bajnoki cím megnyerése (…) A Premier League viszont csak a Premier League – Vajon lehet NEM-et mondani rá?!