Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lemezt adott ki a Ferencváros

A Ferencváros a keddi napon bemutatta „A nagy Fradi lemez: a zene ereje” című válogatás albumát…

 

A keddi napon a Ferencváros az MVM Dombe-ban rendezett sajtótájékoztató keretein belül bemutatta „A nagy Fradi lemez: a zene ereje” című albumot, amelynek a népszerű lemezlovas, Lotfi Begi a producere.

A bemutatón ott voltak a dalok előadói, többek között Rúzsa Magdi is, aki a FradiMédiának is mesélt a szurkolóinknak szánt daláról. Lotfi Begi szerint hiánypótló válogatás született, míg klub elnöke, Kubatov Gábor örömét fejezte ki, hogy a több mint két millió drukkerünket a zenén keresztül is megszólíthatják:

„Mindig, mindenben elsők akarunk lenni, amikor lemezt adunk ki, akkor is ez a cél vezérelt bennünket, mert nekünk ez a klub a mindenünk, az életünk, amit tudunk, megtesszük azért, hogy a Fradi a legjobb és legnépszerűbb legyen, és az maradjon. Kétévente végeztetünk egy vidéki kutatócéggel felmérést arról, hol tart a Ferencváros, mennyien és mennyire kedvelik. Ezért tudjuk pontosan, hogy kétmillió-százezer szurkoló figyel ránk nap mint nap… Számos eszközt alkalmazunk, amikor igyekszünk népszerűsíteni a klubot. Elismerem, akad köztük olyan, ami elsőre szokatlannak tűnik, de hiszünk abban, hogy hasznosak. Hisszük, hogy igény van akár egy Fradi-ágyneműhuzat vagy -kávékapszula, akár egy -mesekönyv vagy éppen Fradi-lemez iránt. Külön öröm, hogy a legjobbakat tudtuk megnyerni az ügynek, barátomat, a közismert Fradi-szurkolót, aki a fiatalok körében rendkívül népszerű, Lotfi Begit. És az egyik legjelentősebb hazai kiadót, a Magneotont. A nagy Fradi-lemez méltó a klubhoz, őszintén remélem, minden dalból sláger lesz, és az album a csúcsra ér” – jegyezte meg az elnök.

A Fradi-lemez nemcsak CD-n, hanem limitált számú – száz darab – bakelitlemezen is megjelenik, így a gyűjtők máris izgulhatnak, sikerül-e az egyiket megkaparintaniuk.