Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AS Monaco: A Monaco trénere is dicsérte a Fradit!

Mint ismert, a Ferencváros hatalmas bravúrt végrehajtva három pontot szerzett az AS Monaco otthonában az Európa-liga csoportkörének második fordulójában. A “hercegségbeliek” trénere, Philippe Clement a következőképpen értékelte a találkozót. 

 (Photo by Jonathan Moscrop/Getty Images)

“Gyengék voltunk az utolsó érintéseinkben a kapu előtt, ez pedig európai kupameccsen nem marad büntetlenül. Az első félidőben hiányzott a lendület, amin a szünet után változtatni tudtunk, de a helyzeteinkkel ekkor sem sikerült élnünk. A Ferencváros erős csapat, ahogy a Trabzonspor ellen, ellenünk is igazolta, hogy nagyon jó az átmenetekben, és a kapu előtt is határozottabb volt, mint mi. Sajnos örök igazság, hogy jó befejezés nélkül nehéz futballmeccset nyerni.” – idézi a Monaco honlapja.

“Legutóbb is mondtam, hogy ez a csoport nagyon kiegyensúlyozott, három hazájában bajnoki címet szerző csapattal. A Ferencváros jó példája mindennek, hiszen több mint 70 percet emberhátrányban futballozva nyert a Trabzonspor ellen. Talán ma megérdemeltünk volna legalább egy döntetlent, a vereség miatt természetesen csalódottak vagyunk. Nem aggódom, hiszen van még négy meccsünk arra, hogy kivívjuk a továbbjutást.” – így Philippe Clement, aki szimpatikusan gratulált még a Fradinak a sikerhez.