Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: felcserélték az egyik mérkőzés pályaválasztóját

Az MLSZ a pénteki napon erősítette meg, hogy a magyar bajnokság (OTP Bank Liga) soron következő fordulójában az egyik mérkőzés pályaválasztói jogát felcserélték, miután a klubok erről egyeztek meg egymással…

 

A Kisvárda kérésére az NB I következő, 9. fordulójában a Szusza Ferenc Stadionban játsszák le az Újpest elleni mérkőzést, melyet eredetileg a szabolcsiak otthonába írtak ki.

A várdaiak azért kérték a pályaválasztói jog felcserélését, mert a Várkerti Stadion küzdőterének talaja jelenleg nincs olyan állapotban, hogy azon korrekt körülmények között lehessen mérkőzést rendezni. Ennek oka, hogy a nyári időszakban a nemzetközi kupakötelezettség miatt a pálya kezelői nem tudták elvégezni azokat a szükséges és tervezett munkálatokat, amelyeket a mostani válogatott szünet idejére halasztottak. Jelenleg is tart a pálya vegyszeres kezelése és a gyepszőnyeg szellőztetése, a játéktér azonban nincs olyan állapotban, hogy a jövő hét végére kiírt bajnoki mérkőzést megrendezhessék rajta.

Az Újpest támogatta a Kisvárda kérésére a pályaválasztói jog felcserélésével, így erre a találkozóra a lila-fehérek otthonában kerül sor, míg a szezon másik két egymás elleni mérkőzését fogják Kisvárdán rendezni.