Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NL: többször is megdobálta a lipcsei közönség Szoboszlait a szögleteknél – VIDEÓ

Ahogy arról beszámoltunk, a magyar labdarúgó-válogatott idegenben 1-0-ra legyőzte Németországot a Nemzetek Ligája A-divíziójában, és ezzel vezeti is a csoportját. Sem a győzelem, sem pedig a magyarok jelenléte nem tetszett a hazai szurkolóknak, akik tárgyakat dobáltak a pályára, amelyekkel eltalálták a magyarok középpályását, Szoboszlai Dominikot is. Az UEFA minden bizonnyal vizsgálni fogja az esetet. 

(Photo by Tom Weller/picture alliance via Getty Images)

A Nemzetek Ligája-mérkőzést Lipcsében, az RB Leipzig stadionjában rendezték meg, ahol a dühös német közönség az egész találkozó alatt különböző tárgyakat dobált a pályára. Az sem igazán zavarta őket, hogy a Leipzig magyar játékosa, Szoboszlai Dominik áll előttük, akit szintén többször is megdobáltak, amikor szöglethez készülődött. Repült be a pályára műanyag pohár és papírgalacsin is, ráadásul a középpályást is eltalálták vele, amiért meg kellett állítani a játékot egy kis időre.

Szoboszlait a győztes gól előtti szögletnél is megpróbálták zavarni, de ez nem sikerült, így Szalai Ádám egy csodás találattal szerzett vezetést a magyar válogatottnak a beívelt labda után.

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) megfigyelője is jelen volt a Red Bull Arénában péntek este, aki most a német szövetség felé fordult a kérdéseivel, így a német válogatott akár egy büntetéssel is szembenézhet.