Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern München: egyelőre bíznak Mané formába lendülésében

Viszonylag jól indult Sadio Mané müncheni pályafutása, ám ahogy a Bayern eredményei, úgy a szenegáli támadó produkciója is visszaesett. A Liverpooltól érkezett csatár már hetek óta nem tudott a kapuba találni.

(Photo by Tom Weller/picture alliance via Getty Images)

A 30 esztendős Mané nagy reményekkel érkezett a Liverpooltól, hogy pótolhassa a klublegendává vált Robert Lewandowskit. Az FC Barcelonához távozott lengyelt egyelőre nem éri utol termelékenységet tekintve az afrikai légiós egyelőre igencsak elmarad.

Mané az első három Bundesliga találkozóján három gólt szerzett, ám augusztus vége óta képtelen betalálni a bajnokságban. Még augusztus 31-én volt egy gólja a német kupában (győzelem a Viktoria Köln ellen).

A sajtó persze már kongatja a vészharangot, de a Bayern München sportigazgatója, Hasan Salihamidzic szerint nem aggódnak Mané formája miatt:

„Sadionak még időre van szüksége, meg kell szoknia a Bundesligát és minden mást, de sikerülni fog. Rendszeresen beszélek vele, csak úgy kell megszerveznie magát, hogy illeszkedjen a Münchenbe. Ő a világ egyik legjobb játékosa, és ezzel nagy megelégedést fog okozni nekünk.”

– fogadkozott a bajorok hangadó vezetője.