Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Gulácsit megműtötték, máris üzent a szurkolóknak

A magyar válogatott és az RB Leipzig rutinos kapusa, Gulácsi Péter a hivatalos oldalain közölte, hogy sikeres műtéten esett át. A hosszú kényszerpihenő előtt álló játékos a sok biztatást és támogatást is megköszönte.

(Photo by Stuart Franklin/Getty Images)

Gulácsit a Bajnokok Ligája legutóbbi fordulóján kellett lecseréli, méghozzá a Celtic elleni összecsapás 10. percében. A lipcseiek kapitányán már akkor is látszott, hogy térdsérülése komoly, így beavatkozásra volt szükség.

„Pályafutásom ezen időszaka komoly próbatétel elé állít, de hiszek abban, hogy a kihívások egyben lehetőséget is jelentenek. Minden nap azért fogok dolgozni, hogy jobb formában, fittebben és erősebben térjek vissza. A feleségem, a gyerekem és a családtagjaim támogatásával készen állok, ráadásul a barátaim és mindenki a Leipzignál sokat segítenek nekem” – részlet Gulácsi legutóbbi Facebook-bejegyzéséből.

A 32 esztendős hálóőrről egyelőre nem tudni, hogy a rehabilitációja mennyi időt vesz majd igénybe, ám könnyen lehet, hogy az idei szezonban már nem látjuk őt a pályán.