Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Csercseszov: “Fontos siker ez!”

A Ferencváros 4-2-es győzelmet aratott a Puskás Akadémia ellen a magyar bajnokság (OTP Bank Liga) 12. fordulójának szombati rangadóján…

 

A Ferencváros vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov az elmúlt időszak vereségei után újra elégedetten értékelhetett:

“Összességében jó meccset játszottunk, mindkét fél remekül játszott. Köszönöm a szurkolóknak a biztatást, hazai hangulatot teremtettek idegenben, kellett ez a siker a kupakudarc után. Örülök annak is, hogy hét év után sikerült itt bajnokin nyerni. Fontos siker ez! A kupából való kiesésünk után átbeszéltük a helyzetünket, természetesen nagyon sajnálatos, hogy kikaptunk Iváncsán, de előre kellett tekintenünk. Megerősítettem a fiúkat, nem kizárólag kritizáltam, ez fontos volt. Profi módon ilyenkor mindent ki kell elemezni, és nyugalmat kell teremteni az öltözőben.”

“Ryan Mmaee egy topjátékos, ehhez kétség sem férhet. Ma kiválóan játszott, és a szerencse sem kerülte el, ami korábban talán igen. Profi játékos, tudja mi az, amit rosszul és mi az, amit jól csinál. Megmutattuk neki többször is videón, hogy mi az, amit várunk tóle. Ne felejtsük el, sérülésből visszatérő játékosról van szó, idő kell ilyenkor a csúcsforma eléréséhez” – idézte a trénert a Fradi.hu.

A Ferencváros jövő csütörtökön az Európa-ligában az AS Monacót fogja fogadni, melyen akár a továbbjutást is bebiztosíthatja.