Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: jól van, de egy kis időt ki kell hagynia a megkéselt Pablo Marinak

Ahogy arról beszámoltunk, egy milánói késelésben megsérült az Arsenal kölcsönben játszó játékosa, Pablo Mari. A védő jelenleg a Seria A-ban szereplő Monza csapatában szerepel, de most több hetet ki kell hagynia a sérülés és a műtét miatt.

(Photo by Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images)

A legfrissebb hírek szerint a Monza játékosa, Pablo Mari két hónapig nem lesz képes pályára lépni, miután megkéselték Milánóban egy bevásárlóközpontban.

A játékos szerencsére nem szenvedett életveszélyes sérüléseket, a hátát ért vágás nem érintett létfontosságú szerveket, viszont ma megműtötték azért, hogy a sérült hátizmok minél kevésbé károsodjanak és így gyorsabban regenerálódjanak.

Mari maga is megszólalt, és megnyugtatott mindenkit, hogy a helyzethez képest jól van.

“Ma nagyon szerencsés voltam, mert láttam meghalni egy embert előttem”

– nyilatkozta a Gazzetta dello Sportnak.

A helyi tudósítások értelmében egy mentális zavarokkal küzdő, 46 éves férfi délután 17:30 magasságában elvett egy kést az üzletből és szurkálni kezdte az embereket. A támadásban legalább hatan megsérültek, egy 30 éves alkalmazott életét vesztette, a többieket kórházban ápolják. A támadót a rendőrség már elfogta, de az olasz sajtóhírek szerint a támadót egy volt labdarúgó, a Bologna, az Internazionale és a Napoli volt játékosa, az 51 éves Massimo Tarantino hatástalanította, és ennek köszönhetően intézkedhettek vele szemben a helyszínre érkező rendőrök.