Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: CR helyébe korábbi játékos léphet! – sajtóhír

Egybehangzó angol, spanyol és holland lapértesülések egyaránt állítják, hogy Memphis Depay visszatérni készül a Manchester United együtteséhez. 

A Barcelonából szinte borítékolhatóan távozó holland támadó 2015 júniusa és 2017 januárja között már eltöltött egy finoman szólva sem sikeres időszakot a “vörös ördögöknél”, azonban ennek ellenére Erik ten Hag menedzser állítólag szívesen látná az átalakuló MU-ba szerinte jól illeszkedő 28 esztendős játékost. A holland sajtóban megjelentek szerint az MU menedzsere egyébként régebb óta szimpatizál honfitársa játékával is.

A katalán Sport című lap szerint Depay távozása két módon valósulhat meg. A Barca vagy felbontja jövő nyárig szóló szerződést, így ingyen válthat klubot; másik esetben a katalánok egy minimális összeget kaphatnak Depay után.

A katari világbajnokságot követően döntés születhet majd Depay jövőjét illetően, és ahogyan a Sport is fogalmaz, azért is valószínű, hogy a Barca kész akár a szerződésbontásra is, hiszen Depay fizetésével újabb teret nyernének a katalánok a La Liga fizetési sapkájában.

Memphis Depay-t egyébként minden bizonnyal személyesen is motiválhatná a manchesteri közeg,hiszen úgy is mondhatnánk ‘befejezetlen ügye’ van az MU-val, miután reményekkel érkezett a PSV Eindhoven együttesétől, ám 53 tétmérkőzésen jutott csak szóhoz, és mindössze 7 gólt és 6 gólpasszt jegyzett.