Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Döntött vezetőedzője sorsáról a Fehérvár – HIVATALOS

A MOL Fehérvár a szerdai napon meghozta várva várt döntését a csapat közelmúltban kinevezett edzőpárosával kapcsolatban…

 

A MOL Fehérvár vezetősége úgy döntött, hogy a továbbiakban is Huszti Szabolcs és Toldi Gábor edzőpárosa irányíthatja a csapatot, miután a páros októberi kinevezése óta a csapat két győzelmet, két döntetlent és két vereséget tud felmutatni.

Juhász Roland sportigazgató közleményéből kiderül, hogy a klub továbbra is bízik a párosban, mely nehéz helyzetben vette át a csapat irányítását, ennek ellenére felrázta a játokosokat, így Husztiék megérdemlik, hogy még bizonyítsanak. Ahogyan eddig is, az első csapat vezetőedzője Toldi lesz, a végső szakmai döntéseket Huszti hozza majd meg.

“Fehérváron születtem, játékos- és edzői pályafutásom jelentős részét is itt töltöttem, így nagyon nagy megtiszteltetés számomra, és köszönjük a vezetőségnek, hogy folytathatjuk a munkát. Az edzői stáb mindent el fog követni azért, hogy a játékosokból kihozzuk a legtöbbet, a szurkolók újra büszkék lehessenek a csapatra, és örömmel járjanak ki Sóstóra” – mondta el Toldi.

“Köszönjük a bizalmat, és ahogy az elmúlt két hónapban, a folytatásban is azért dolgozunk majd, hogy minél eredményesebben, a klub közelmúltjához és történelméhez is méltó módon szerepeljen a Vidi. A lehetőségek ehhez abszolút adottak, és biztos vagyok benne, hogy a vezetőség képes lesz megfelelő erősítéseket igazolni a téli átigazolási időszakban. Most december 22-ig Sóstón dolgozunk, majd az ünnepek után egy hét fehérvári edzés után a tervek szerint Horvátországba utazunk edzőtáborozni január 8. és január 20. között, így lesz elég időnk felkészülni a tavaszi idényre” – nyilatkozta Huszti Szabolcs.