Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MOL Magyar Kupa: kitűzték a következő forduló programját

Az MLSZ elkészítette a MOL Magyar Kupa 2022-2023-as következő fordulójának programját, a nyolcaddöntőkre február elején kerülhet sor…

MOL Magyar Kupa nyolcaddöntőjének kitűzték az időrendi programját. Az ötödik fordulóban mindössze két olyan párharc lesz, melyet élvonalbeli együttesek vívnak egymással: a Vasas és a Budapest Honvéd közt fővárosi rangadóra kerül sor, míg a Puskás Akadémia és az Újpest ugyancsak egymással találkozik.

A további NB I-es csapatok közül a Paks a harmadosztályú Monor vendége lesz, a Mezőkövesd az MTK Budapesthez látogat, a Zalaegerszeg a Békéscsabával találkozik, a Debrecen a Győrrel, míg a Kisvárda az NB III-as ESMTK-val. Az előző kör legnagyobb meglepetéseként a Ferencvárost kiejtő Iváncsa a másodosztályú Budafokot kapta ellenfeléül.

A mérkőzéseken a továbbjutás egy meccsen dől el. Különböző osztályú csapatok összesorsolása esetén az alacsonyabb osztályban szereplő klub a pályaválasztó, azonos osztályú klubok esetén pedig az a csapat, amelyik eddig kevesebbszer volt pályaválasztó. Ha így sem dönthető el, akkor a sorsoláson elsőként kihúzott együttes.

MOL Magyar Kupa, a nyolcaddöntők programja:

Február 1., szerda
18:00 MTK Budapest (NB II)–Mezőkövesd Zsóry (NB I)

Február 7., kedd
19:00 Vasas FC (NB I)–Budapest Honvéd (NB I)

Február 8., szerda
13:00 Monor (NB III)–Paksi FC (NB I)
13:00 Békéscsaba 1912 Előre (NB II)–Zalaegerszegi TE FC (NB I)
13:00 Iváncsa (NB III)–Budafoki MTE (NB II)
13:00 ESMTK (NB III)–Kisvárda (NB I)
19:00 ETO FC Győr (NB II)–Debreceni VSC (NB I)

Február 9., csütörtök
19:00 Puskás Akadémia (NB I)–Újpest FC (NB I)