Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dragan Vukmir ismét munkába állhat – sajtóhír

Hazai sajtóbeszámolók szerint könnyen elképzelhető, hogy az előző szezon hajrájában nagy port kavaró tréner hamarosan újra munkába áll a magyar másodosztályban…

A Nemzeti Sport forrásai szerint a magyar másodosztályú bajnokságban (Merkantil Bank Liga) szereplő BFC Siófok csapatát már nem Domján Attila és Bozai Attila vezeti, hanem Dragan Vukmir az új vezetőedzője, segítője pedig Nikházi Márk.

A 44 esztendős szerb tréner az előző idény hajrájában verte ki többeknél a biztosítékot, amikor a Szeged kispadját elhagyva ült át a feljutó helyen álló Diósgyőr kispadjára. Később a két csapat közt viharos üzengetés zajlott, pereskedéssel fenyegették egymást, mivel Vukmir állítólag élő szerződéssel távozott Szegedről. A miskolciak végül lemaradtak a feljutásról, majd miután az új szezont is mérsékelten kezdték, Vukmirt már augusztus végén elbocsátották állásából, azóta munkanélküli volt.

A 20 csapatos másodosztályú mezőnyben a Siófok csupán a 14. helyet foglalja el, egyetlen ponttal megelőzve a már kieső helyen álló vetélytársakat.