Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cristiano Ronaldo korábbi madridi csapattársát is leigazolná az Al-Nassr – sajtóhír

Spanyol sajtóhírek szerint a szaúdi Al-Nassr csapata Cristiano Ronaldo után egy újabb korábbi Real Madrid-játékost szemelt ki magának. 

(Photo by UEFA/UEFA via Getty Images)

A spanyol Marca információi szerint a szaúdi Al-Nassr következő célpontja Cristiano Ronaldo után a Paris Saint-Germain védője, Sergio Ramos. 

A szaúdi klub egyik nem titkolt célja Ronaldo leigazolásával, hogy újabb nagy neveket csábítson a csapathoz, különösen olyan játékosokat, akik már karrierjük végén járnak. Ezért nevezték ki vezetőedzőnek Rudi Garciát, és hozták még a csapathoz a Napoli kapusát, a kolumbiai David Ospinát vagy a korábbi Villarreal és Marseille játékost, Álvaro Gonzálezt is. Ráadásul a napokban az a hír is felmerült, hogy szeretnék megszerezni a támadósorba a PSG-nél való mellőzése után kölcsönben a török Galatasaraynál futballozó Mauro Icardit is.

A spanyol lap szerint az Al-Nassr már fel is vette a kapcsolatot Ramosszal, és neki is hatalmas fizetést ajánlottak, ahogy azt tették Ronaldónál is. A szaúdiak minden bizonnyal 2023 nyarán igazolnák le a spanyol védőt.