Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hazatért a Juventus magyar kapusa – HIVATALOS

Meglepő transzfert jelentette a magyar másodosztályú bajnokságot (Merkantil Bank Liga) vezető Diósgyőri VTK csapata, ugyanis a miskolciak leigazolták a Juventus fiatal magyar kapusát…

 

A Diósgyőri VTK hivatalos oldalán keresztül jelentette be, hogy leigazolta az elmúlt három évet a Juventus kötelékében töltő fiatal magyar kapust, Senkó Zsombort.

A 19 éves kapus jobbára a Juventus harmadosztályban szereplő tartalékcsapatában és az U19-es együttesben védett, mellyel volt lehetősége az UEFA Ifjúsági Ligában is szerepelnie. Senkó emellett időről időre a felnőtt csapattal is tréningezett, melynek kispadjára is leülhetett. Mindeközben Olaszországból is folyamatosan hívták a korosztályos válogatott mérkőzéseire, a korosztályváltás miatt ősszel újjáalakult U21-es válogatottban szeptemberben mutatkozott be.

“Az egyeztetések alatt nagyon pozitív benyomásom alakult ki a klubról, és nagyon vonzó volt számomra szakmailag az ajánlat, amit a DVTK vezetői felvázoltak. Nyilvánvalóan ismertem a Diósgyőrt, tudom, hogy hová jöttem és mit jelent ez a klub az itt élőknek. Szerettem volna kicsit kiszakadni a megszokott környezetemből, hogy tovább tudjak fejlődni. Úgy érzem, hogy jól döntöttem, izgatottan várom a felkészülést és a közös munkát. Szeretnék mielőbb játéklehetőséghez jutni, hogy megmutathassam, mire vagyok képes” – szögezte le a friss igazolás.